Polityka prywatności

Niniejsza Polityka prywatności określa, w jaki sposób witryna www.sizta2sizta.com (należąca do CF Web Voyager, LLC) gromadzi, przechowuje, wykorzystuje i chroni informacje podawane przez użytkownika podczas korzystania z tej witryny. Za każdym razem

Niniejsza Polityka prywatności określa, w jaki sposób (należąca do CF Web Voyager, LLC) zbiera, przechowuje, wykorzystuje i chroni informacje, które podajesz podczas korzystania z tej witryny.



Za każdym razem, gdy uzyskujesz dostęp do tej Witryny lub korzystasz z niej, zgadzasz się na przestrzeganie naszych „Warunków i zasad”, Oświadczenia o wyłączeniu odpowiedzialności oraz niniejszej „Polityki prywatności” oraz wyrażasz zgodę na nasze zasady gromadzenia, przechowywania, udostępniania i użytkowania opisane w niniejszym dokumencie.



CF Web Voyager, LLC zobowiązuje się do zapewnienia ochrony Twojej prywatności. Jeśli poprosimy Cię o podanie pewnych informacji, dzięki którym możesz zostać zidentyfikowany podczas korzystania z tej witryny, możesz mieć pewność, że będą one wykorzystywane wyłącznie zgodnie z niniejszą Polityką prywatności.

CF Web Voyager, LLC może od czasu do czasu zmieniać tę politykę, aktualizując tę ​​stronę. Powinieneś od czasu do czasu sprawdzać tę stronę, aby upewnić się, że jesteś zadowolony z wszelkich zmian.



problemy porzucenia i zerwania

Co możemy zebrać

Dane osobowe oznaczają wszelkie informacje o osobie, na podstawie których można ją zidentyfikować. Nie obejmuje danych, w przypadku których tożsamość została usunięta (dane anonimowe).

Możemy gromadzić następujące dane osobowe zgodnie z Twoją zgodą, jeśli zdecydujesz się wypełnić nasz quiz, zapisać się do naszego biuletynu lub serii e-maili, zarejestrować się na seminarium internetowe, zakupić jeden z naszych produktów (np. E-booki, usługi coachingowe), pobrać darmowy produkt, prześlij komentarz lub wypełnij formularz kontaktowy.



  • Nazwa
  • płeć
  • adres e-mail
  • szczegóły wiadomości, które przesyłasz za pomocą naszego formularza kontaktowego
  • szczegóły komentarzy, które zostawiasz na naszej stronie
  • odpowiedzi, które podajesz podczas rozwiązywania quizu

Jakie dodatkowe informacje zbieramy?

Nasze serwery automatycznie rozpoznają nazwy domen i adresy IP odwiedzających (numer przypisany komputerom w Internecie). Żadne dane osobowe o Tobie nie są ujawniane w tym procesie. Naszą podstawą do gromadzenia i przechowywania tych danych w naszych dziennikach serwerów jest ograniczony i uzasadniony cel wykrywania i zapobiegania oszustwom i nieautoryzowanemu dostępowi do systemu oraz zapewnienie bezpieczeństwa naszych systemów.

Jak przechowujemy Twoje dane osobowe

Twoje informacje e-mail (adres e-mail, imię i nazwisko) są przechowywane na serwerze naszego dostawcy list e-mailowych, który dostarcza nasze e-maile, serie e-maili lub biuletyn. Dostęp do Twoich informacji mają tylko osoby, które pomagają w zarządzaniu tymi listami w celu dostarczania wiadomości e-mail do subskrybentów.

Jeśli rozwiązałeś quiz, informacje o twoich odpowiedziach i wynikach quizu są przechowywane w bazie danych na naszych serwerach. Informacje te są identyfikowane przez unikalny numer identyfikacyjny, który może być powiązany z Twoim adresem e-mail.

Wszelkie szczegóły wiadomości lub komentarzy mogą być przechowywane na naszych serwerach. Możesz zażądać usunięcia informacji zgodnie z procedurą opisaną poniżej.

Gromadzenie i przetwarzanie danych dotyczących użytkowania

Możemy przetwarzać dane dotyczące korzystania przez Ciebie z naszej strony internetowej i usług, które można określić jako „dane użytkowania”. Nie są to dane osobowe. Dane dotyczące użytkowania mogą obejmować lokalizację geograficzną, typ i wersję przeglądarki, system operacyjny, źródło odesłań, długość wizyty, wyświetlenia stron i ścieżki nawigacji w witrynie, a także informacje o czasie, częstotliwości i wzorcu odwiedzin. Źródłem danych o użytkowaniu jest Google Analytics, Facebook Pixel i inni dostawcy zewnętrzni, według naszego uznania. Te dane użytkowania mogą być przetwarzane w celu analizy korzystania ze strony internetowej i usług. Podstawą prawną tego przetwarzania jest zgoda lub nasze uzasadnione interesy, a mianowicie monitorowanie i ulepszanie naszej strony internetowej i usług.

Co możemy zrobić z zebranymi informacjami

Nie będziemy udostępniać Twoich danych osobowych żadnym stronom trzecim w celu bezpośredniego marketingu ich własnych produktów bez Twojej zgody. Jeśli opuścisz naszą stronę internetową i kupisz promowany przez nas produkt lub usługę, firma, od której kupujesz, powiadomi nas o zakupie, a także o pewnych informacjach identyfikacyjnych. Nie udostępniamy tych informacji innym.

Możemy wykorzystać podane przez Ciebie informacje i zainteresowanie naszymi produktami, aby lepiej zrozumieć Twoje potrzeby i zapewnić Ci lepszą obsługę, w szczególności z następujących powodów:

  • Do administrowania i prowadzenia naszej działalności (np. Prowadzenie dokumentacji wewnętrznej, analiza danych, rozwiązywanie problemów)
  • Zapewnienie dostawy zakupionych produktów
  • Przetwarzanie wniosków o zwrot pieniędzy
  • Możemy wykorzystać te informacje do ulepszania naszych produktów i usług.
  • W ramach subskrypcji e-mail możemy przesyłać Ci informacje związane z wynikami quizu.
  • W ramach subskrypcji e-mailowej możemy okresowo wysyłać e-maile promocyjne dotyczące nowych produktów, ofert specjalnych lub innych informacji, które naszym zdaniem mogą Cię zainteresować, korzystając z podanego przez Ciebie adresu e-mail.
  • Od czasu do czasu możemy również wykorzystywać Twoje dane, aby kontaktować się z Tobą w celach badawczych.
  • Możemy skontaktować się z Tobą przez e-mail w odpowiedzi na Twoje zapytanie lub w innych odpowiednich celach.
  • Możemy wykorzystać te informacje w celu dostosowania strony internetowej do Twoich zainteresowań.

Wszystkie wysłane do Ciebie e-maile zawierają link do rezygnacji z subskrypcji. Możesz usunąć się w dowolnym momencie, klikając link rezygnacji z subskrypcji.

Bezpieczeństwo

terapeuta medytacyjny

Dokładamy wszelkich starań, aby Twoje informacje były bezpieczne. Aby zapobiec nieautoryzowanemu dostępowi lub ujawnieniu, wprowadziliśmy odpowiednie procedury fizyczne, elektroniczne i zarządcze w celu zabezpieczenia i zabezpieczenia informacji, które zbieramy online.

Witryna ma uzasadnione środki bezpieczeństwa, takie jak protokoły Secure Sockets Layer, aby zapobiec utracie, niewłaściwemu użyciu i zmianie informacji, które otrzymujemy od Ciebie, ale nie gwarantujemy, że będziemy w stanie zapobiec takiej utracie, niewłaściwemu użyciu. lub jakiejkolwiek osobie trzeciej wynikającej z takiej utraty, niewłaściwego użycia lub zmiany.

Korzystanie z plików cookie

Plik cookie to mały plik, który prosi o pozwolenie na umieszczenie go na dysku twardym komputera. Na podstawie ustawień Twojej przeglądarki plik może zostać dodany, a plik cookie pomaga analizować ruch w sieci lub informuje Cię, kiedy odwiedzasz określoną witrynę. Pliki cookie umożliwiają aplikacjom internetowym reagowanie na Ciebie jako osobę fizyczną. Aplikacja internetowa może dostosować swoje działanie do Twoich potrzeb, upodobań i niechęci poprzez zbieranie i zapamiętywanie informacji o Twoich preferencjach.

Używamy plików cookie dziennika ruchu stron trzecich, aby identyfikować i śledzić dane, w tym używane strony. Pomaga nam to analizować dane o ruchu na stronach internetowych i ulepszać naszą stronę internetową w celu dostosowania jej do potrzeb klienta. Gromadzone przez nas dane o ruchu są anonimowe i wykorzystujemy te informacje do celów analizy statystycznej oraz do wyświetlania reklam na podstawie poprzednich wizyt użytkowników w naszej witrynie.

Ogólnie rzecz biorąc, pliki cookie pomagają nam zapewnić lepszą witrynę internetową, umożliwiając nam monitorowanie, które strony są przydatne, a które nie. Plik cookie w żaden sposób nie daje nam dostępu do Twojego komputera ani żadnych informacji umożliwiających identyfikację Ciebie.

Możesz zaakceptować lub odrzucić pliki cookie. Większość przeglądarek internetowych automatycznie akceptuje pliki cookie, ale zazwyczaj można zmodyfikować ustawienia przeglądarki, aby odrzucała pliki cookie, jeśli wolisz. Może to uniemożliwić pełne korzystanie ze strony internetowej.

Możesz odwołać swoją zgodę na gromadzenie, udostępnianie i wykorzystywanie danych osobowych do personalizacji reklam lub innych usług lub zastosowań. Możesz zrezygnować zgodnie z opisem w kolejnych dwóch sekcjach poniżej. Możesz też wysłać do nas e-mail na adres

Dodatek do przeglądarki blokujący Google Analytics

Aby zapewnić odwiedzającym stronę internetową możliwość zapobiegania wykorzystywaniu ich danych przez Google Analytics, Google opracował dodatek do przeglądarki blokujący Google Analytics dla Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js, dc.js).

Jeśli chcesz zrezygnować, pobierz i zainstaluj dodatek do swojej przeglądarki internetowej. Dodatek blokujący Google Analytics został zaprojektowany tak, aby był zgodny z przeglądarkami Chrome, Internet Explorer 11, Safari, Firefox i Opera. Aby dodatek opt-out mógł działać, musi mieć możliwość prawidłowego załadowania i wykonania w przeglądarce. W przypadku przeglądarki Internet Explorer muszą być włączone pliki cookie innych firm. Dowiedz się więcej o rezygnacji i jak prawidłowo zainstalować dodatek do przeglądarki.

Korzystanie z pikseli re-marketingu (wyraźne GIf) i plików cookie

Czasami możemy zdecydować się na współpracę z dostawcami zewnętrznymi (np. Facebook, Google, Pinterest itp.) W celu gromadzenia informacji o naszych użytkownikach do celów ponownego marketingu. Naszym celem jest dopasowanie właściwego przekazu do właściwych osób, tak aby mieli oni możliwość powrotu i cieszenia się naszą stroną oraz jej ofertą.

terapeuta transpersonalny

Odbywa się to za pomocą kodu ponownego kierowania, zwanego powszechnie „pikselami” (znanymi również jako „fragment kodu html” lub „Wyczyść pliki GIF)”) oraz „plikami cookie” lub innymi podobnymi technologiami. Kod pikselowy jest wdrażany na naszych stronach internetowych i działa jako tag re-marketingowy. Plik cookie to mały plik zapisywany na komputerach użytkowników, który pomaga zbierać i przechowywać preferencje oraz inne informacje używane na odwiedzanych przez nich stronach internetowych. Pozwala nam to śledzić i mierzyć zachowanie użytkowników oraz kierować odpowiednie reklamy internetowe do odwiedzających naszą witrynę na platformach reklamowych dostawców zewnętrznych, w tym wyświetlać nasze reklamy podobnym odbiorcom w witrynach w całym Internecie.

Żadna z tych technologii nie umożliwia nam osobistej identyfikacji osoby. W żaden sposób nie daje nam to dostępu do Twojego komputera. Informacje nie są uważane za dane osobowe. Zamiast tego piksel umożliwia Platformie ustalenie z rozsądnym poziomem pewności, że komputer lub urządzenie jest tym samym, z którym Platforma wcześniej współdziałała.

Tych zewnętrznych dostawców można zlecić wyświetlanie reklam, które możemy umieścić na ich platformach reklamowych, w tym w innych witrynach internetowych. Dostawcy zewnętrzni wykorzystują pliki cookie i piksele do wyświetlania reklam na podstawie poprzednich wizyt użytkowników w naszej witrynie.

Zawsze możesz zrezygnować z wykorzystywania przez dostawców zewnętrznych „plików cookie” w połączeniu z „pikselami”, zmieniając ustawienia, ustawienia przeglądarki lub odwiedzając Strona rezygnacji z Network Advertising Initiative .

Linki do innych witryn internetowych

Nasza strona internetowa może zawierać linki do innych interesujących stron internetowych. Jednak po skorzystaniu z tych linków w celu opuszczenia naszej witryny należy pamiętać, że nie mamy żadnej kontroli nad tą inną witryną. Dlatego nie możemy być odpowiedzialni za ochronę i prywatność jakichkolwiek informacji, które podajesz podczas odwiedzania takich witryn, a takie strony nie są objęte niniejszym oświadczeniem o ochronie prywatności. Należy zachować ostrożność i zapoznać się z oświadczeniem o ochronie prywatności mającym zastosowanie do danej witryny internetowej.

Kontrolowanie Twoich danych osobowych

Możesz ograniczyć gromadzenie lub wykorzystywanie swoich danych osobowych w następujący sposób:

  • Jeśli wcześniej wyraziłeś zgodę na wykorzystanie Twoich danych osobowych do celów marketingu bezpośredniego, możesz w dowolnym momencie zmienić zdanie, wysyłając do nas e-mail na adres
  • Możesz zrezygnować z subskrypcji naszego biuletynu e-mailowego (lub serii e-maili) w dowolnym momencie, klikając odpowiedni link u dołu odpowiedniej wiadomości e-mail.
  • Jeśli chcesz odwołać swoją zgodę na naszą politykę gromadzenia, przechowywania i użytkowania danych poprzez wykorzystanie plików cookie lub pikseli do personalizacji reklam, możesz natychmiast zrezygnować, jak opisano powyżej.
  • Nie będziemy sprzedawać, rozpowszechniać ani wydzierżawiać Twoich danych osobowych stronom trzecim, chyba że mamy Twoją zgodę lub jest to wymagane przez prawo.
  • Możesz zażądać usunięcia lub pobrania Twoich danych osobowych (tj. Eksportu danych).

Możesz zażądać szczegółowych danych osobowych, które przechowujemy na Twój temat zgodnie z ustawą o ochronie danych z 1998 r. Jeśli chcesz otrzymać kopię przechowywanych na Twój temat informacji, wypełnij nasz formularz kontaktowy lub napisz do nas na adres om.

Jeśli uważasz, że jakiekolwiek informacje, które posiadamy na Twój temat są nieprawidłowe, niekompletne lub naruszają którekolwiek z Twoich praw do prywatności lub masz inne żądania lub prawa, z których chcesz skorzystać zgodnie z odpowiednimi przepisami o ochronie danych w odniesieniu do Twoich danych osobowych, skontaktuj się z nami lub wyślij e-mail . Niektóre wnioski mogą być rozpatrzone szybko, w zależności od charakteru sprawy.

W niektórych przypadkach może zaistnieć potrzeba zażądania od Ciebie określonych informacji, które pomogą nam potwierdzić Twoją tożsamość i zapewnić Ci prawo dostępu do Twoich danych osobowych (lub skorzystania z innych Twoich praw). Jest to środek bezpieczeństwa zapewniający, że dane osobowe nie zostaną ujawnione żadnej osobie, która nie ma prawa ich otrzymać. Możemy również skontaktować się z Tobą, aby poprosić Cię o dalsze informacje w związku z Twoją prośbą o przyspieszenie naszej odpowiedzi. Staramy się odpowiadać na wszystkie uzasadnione żądania w rozsądnym czasie. Czasami może to potrwać dłużej, niż można by się spodziewać, jeśli Twoja prośba jest szczególnie złożona lub masz kilka żądań. W takim przypadku powiadomimy Cię i będziemy Cię informować na bieżąco.

Przechowywanie danych

Będziemy przechowywać Twoje Dane Osobowe tylko tak długo, jak będzie to konieczne do realizacji celów, dla których je zgromadziliśmy, w tym wykonania umowy z Tobą oraz w celu spełnienia wymagań prawnych, księgowych lub sprawozdawczych.

Aby określić odpowiedni okres przechowywania danych osobowych, bierzemy pod uwagę ilość, charakter i wrażliwość danych osobowych, potencjalne ryzyko szkody wynikającej z nieuprawnionego wykorzystania lub ujawnienia danych osobowych, cele, dla których przetwarzamy Twoje dane osobowe oraz czy możemy osiągnąć te cele za pomocą innych środków i zgodnie z obowiązującymi wymogami prawnymi.

Kalifornia nie śledzi ujawnień i praw

nie za bardzo boję się czuć

A. Nie śledź sygnałów.

Zgodnie z kalifornijską ustawą o ochronie prywatności konsumentów (CCPA) niniejszym ujawniamy, że obecnie nie odpowiadamy na sygnały „nie śledź” wysyłane przez przeglądarki lub inne źródła zewnętrzne.

B. Nie będziemy udostępniać Twoich danych osobowych żadnym stronom trzecim, aby mogły one bezpośrednio sprzedawać własne produkty bez Twojej zgody.

C. Kalifornijskie prawo dotyczące kasowania.

Jeśli jesteś osobą poniżej 18 roku życia i przekazałeś nam swoje dane osobowe lub treści w jakikolwiek sposób, masz prawo zażądać usunięcia tych informacji zgodnie z „California Eraser Law”. Skontaktuj się z nami, aby złożyć taką prośbę pod adresem